Запрошуємо на святкування 7-го Дня народження Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» ТА 20-Ї РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ ВИВЧЕННЯ ГОЛОКОСТУ «ТКУМА»!

Дорогі друзі! Запрошуємо Вас на святкування 7-го Дня народження Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» ТА 20-Ї РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ ВИВЧЕННЯ ГОЛОКОСТУ «ТКУМА»!

16 жовтня

10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 – ЕКСКУРСІЇ МУЗЕЄМ із відвідуванням зали «Годинники, що бачили минуле», вікторини з подарунками для найуважніших гостей

14:00 – ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ найкращих творчих робіт учасників Міжнародного конкурсу «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності»

20 жовтня

12:00 – ВИСТУП СОЛІСТКИ Дніпропетровської обласної філармонії імені Л. Когана Юлії Мандич та виконавців Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки

13:00 – КРУГЛИЙ СТІЛ «Двадцять років потому, або «Ткума» збирає друзів» з презентацією документального фільму «Праведники» (режисер Євген Тітаренко, продюсер Наталія Хазан)

Протягом обох днів – виставка видань Інституту «Ткума» за 20 років

Вхід на усі заходи вільний. Чекаємо на Вас за адресою: Дніпро, вул. Шолом-Алейхема, 4, Центр «Менора», Музей «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні»