Запрошуємо! Продовження серії "історичних вебінарів"

Дорогі друзі і колеги із вивчення історії, а головне – її творення! Хочемо подякувати за інтерес та активну участь у минулорічних «історичних вебінарах», учасниками та слухачами яких стали десятки тисяч чоловік. На жаль, через проблеми, пов’язані з пандемією коронавірусу, у вересні-жовтні ми проводили лише окремі онлайн трансляції конференцій, семінарів та «круглих столів», зокрема:

24 вересня –Круглий стіл, присвячений Українському пантеону національних героїв, організований в Одесі Міністерством культури України (за модерації Олеся Донія і проф. Івана Партиляка);

3 жовтня – трансляція «Школа опору і бунтарства» з Ларисою Денисенко – наш діалог «Як говорити з дітьми про трагічні історичні події, – Голокост, Голодомор»;

22 жовтня – Всеукраїнський науково-практичний круглий стіл, організований Дніпропетровським національним історичним музеєм ім. Д. І. Яворницького, ДНУ ім. О. Гончара, Агентством розвитку Дніпра та Інститутом «Ткума» (за участі проф. Владислава Гриневича, проф. Ярослава Грицака, д-ра Руслана Забілого, проф. Олександра Лисенка, Василя Павлова, д-ра Олега Репана, проф. Юрія Шаповала, д-ра Ігоря Щупака та ін.);

Наразі ми оголошуємо ПРОДОВЖЕННЯ СЕРІЇ «ІСТОРИЧНИХ ВЕБІНАРІВ» Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума», УОВЦ «Оріон» та наших партнерів у 2020-2021 навчальному році. Передбачаються заняття з актуальних питань історичної науки; методики викладання історії та навчально-методичного забезпечення (підручники та ін.); спеціальні трансляції «Портрет історика» з відомими науковцями.

Сформований ПЛАН «історичних вебінарів» на листопад 2020 – січень 2021 рр. (онлайн трансляції – кожна 2-га й 4-та середа місяця, з 18.00), який  ще буде доповнюватися.

Усі зареєстровані учасники отримають сертифікати та запис вебінару для його перегляду в зручний час. Якщо є учасники «історичних вебінарів» минулого навчального року, які реєструвалися, але не отримали сертифікатів – прошу написати про це Ірині Красуцькій, головному редактору ОУВЦ «Оріон», на мейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , і всі технічні питання будуть вирішені.

Реєстрація - за посиланням.

ПИШІТЬ, ПРОПОНУЙТЕ цікаві для Вас теми вебінарів, та імена істориків, психологів, культурологів тощо, яких Ви хотіли би послухати-побачити. Та до зустрічі!