Д-р Олена Прокопович (Рочестер, Нью-Йорк) відвідала Інститут "Ткума"

08 липня до Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» разом із нашим давнім партнером, д-ром Олегом Репаном (Дніпровський національний університет ім. О. Гончара, Інститут історії Дніпра) завітала поважна гостя – доцент відділу політичних наук Nazareth College, програмний директор з правових досліджень д-р Олена Прокопович (Рочестер, Нью-Йорк). Під час зустрічі обговорювали можливості співпраці в освітній і науковій сферах, обміну літературою, участі у спільних видавничих проектах.

Мали честь подарувати пані Олені нові видання Інституту «Ткума» з історії Голокосту та Другої світової війни та книги, видані Ukrainian Jewish Encounter (Українсько-Єврейська Зустріч, Канада) – зокрема, «Бабин Яр» за редакцією проф. Павла-Роберта Магочія та проф. Владислава Гриневича, і «Євреї та українці: тисячоліття співіснування» авторства П-Р. Магочія і Йоханана Петровського-Штерна.

Пані Олена залишилась приємно враженою активною освітньою і науковою діяльністю Інституту «Ткума», рівнем розвитку Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», який мала можливість відвідати. Тепер ми плануємо розвиток нашої співпраці в Україні та США.