Вітаємо Дніпровську академію неперервної освіти з ювілеєм!

Днями у Дніпровській академії неперервної освіти відбулись урочисті заходи, присвячені 80-річчю від заснування установи. Колектив Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» та Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» щиро вітає поважний заклад з ювілеєм! Вісімдесят років плідної роботи – це величезне досягнення для кожної установи, яке свідчить про любов до своєї справи та високий професіоналізм керівництва та колективу.

За час свого існування ДАНО стала не лише осередком підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі педагогіки, але й організатором та активним учасником міжнародних та всеукраїнських проєктів: конференцій, семінарів для педагогів, олімпіад, конкурсів та змагань для учнів, фахових виставок, освітніх заходів. 

Колектив Інституту «Ткума» та Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» має за честь співпрацювати з Академією. Завдяки цій співпраці, за сприяння Міністерства освіти і науки України організовано систему семінарів з історії Другої світової війни та Голокосту на курсах підвищення кваліфікації вчителів. Наша спільна робота, зокрема, створює можливості для ознайомлення вчителів Дніпропетровської області з ефективними формами педагогічної та музейної роботи, новітніми українськими підручниками з історії та кращими зразками зарубіжного педагогічного досвіду.

Сподіваємося на подальший розвиток нашого плідного співробітництва і щиро бажаємо Вам нових професійних успіхів та звершень.