Онлайн-семінар для вчителів Одещини

01 листопада відбувся онлайн-семінар для вчителів історії та методистів Одеської області, організований Інститутом «Ткума» спільно з Одеською академією неперервної освіти. Виступити із доповідями-презентаціями, присвяченими актуальним питанням шкільної освіти, були запрошені керівниця освітнього відділу Інституту «Ткума» Ірина Піскарьова та д-р Ігор Щупак.

Під час освітнього семінару говорили, зокрема, про нові модельні програми і календарно-тематичне планування до уроків історії та громадянської освіти, дискутували про те, як зацікавити учнів до вивчення історії. Окрему увагу було приділено аналізу сучасних підходів до відомих історичних подій та явищ, мультимедійних можливостей паперових підручників з історії. Д-р Ігор Щупак представив нові підручники з всесвітньої та історії України, у створенні яких взяли участь провідні вчені та творчі вчителі з різних регіонів України. Також було презентовано робочі зошити й історичні атласи, видані УОВЦ «Оріон», які сприятимуть кращому засвоєнню учнями знань з історії.

Протягом листопада відбудеться ще кілька онлайн-семінарів для вчителів Одещини та інших областей, організованих Інститутом «Ткума» разом з партнерськими організаціями.