Семінар для українських освітян "АУШВІЦ – ІСТОРІЯ І СИМВОЛІКА"

Шановні друзі,

Український інститут вивчення Голокосту «Ткума» та Міжнародний центр освіти про Аушвіц та Голокост Державного музею Аушвіц-Біркенау (Польща) оголошують набір на участь у Семінарі для освітян «АУШВІЦ – ІСТОРІЯ І СИМВОЛІКА».

Онлайн-семінар відбудеться 12-13 липня 2021 р. (перший етап Семінару).

Ми чекаємо на: мотивованих вчителів середніх шкіл та викладачів вищих навчальних закладів, музейних співробітників, які розвивають освітні програми у своїх закладах, лідерів неформальної освіти.

Учасники отримають чудову нагоду:

- прослухати лекції провідних науковців та освітян Музею – одного з провідних центрів вивчення та збереження пам’яті про Голокост і злочини нацистського режиму;

- взяти участь у майстер-класах, дискусіях, ознайомитись із сучасними методиками викладання історії Другої світової війни, нацистської окупації та Голокосту;

- стати частиною спільноти активних, небайдужих та творчих педагогів з усієї України.

Активні учасники онлайн-семінару будуть рекомендовані до участі у другому етапі Семінару, що відбудеться безпосередньо у Міжнародному центрі освіти про Аушвіц та Голокост Державного музею Аушвіц-Біркенау у м. Освенцим (Польща) у 2022 р.

Для участі у семінарі потрібно підготувати та надіслати на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

- СV (обсягом до 1 сторінки);

- лист з викладом мотивації участі в семінарі (обсягом до 2-х сторінок).

Чекаємо на ваші заявки до 20 червня 2021 р.