Проект "Мій тато захищає Україну"

11 серпня у Дніпрі розпочався соціальний проект "Мій батько захищає Україну", у рамках якого діти зі Львівщини, батьки яких є учасниками АТО та Героями Небесної Сотні, візьмуть участь у насиченій пізнавальній програмі, що триватиме до 14 серпня.

У рамках першого дня програми учасники проекту відвідали Музей "Пам'ять єврейського народу та Голокост в Україні", екскурсію яким провів науковий співробітник Музею Валентин Рибалка.

 

Довідка: 

Соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну» було започатковано однойменним благодійним товариством у 2015 році для дітей, батьки яких є учасниками АТО та Героями Небесної Сотні. Цей проект ініціювала Львівська обласна рада та підтримала Львівська обласна державна адміністрація, а його основною метою стало забезпечення повноцінної психологічної підтримки для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні за допомогою їх активного залучення до заходів дозвілля, відпочинку та реабілітації. Загалом у рамках реалізації проекту була проведена велика кількість різноманітних акцій, участь у яких взяли понад 20 тис. дітей-жителів Львівської області.