Прес-конференція щодо проведення у Дніпрі заходів до 75-ї річниці трагедії Бабиного Яру

12 жовтня у прес-центрі "Мост-Днепр" відбулась прес-конференція, присвячена проведенню у Дніпрі урочистих заходів до 75-річчя трагедії Бабиного Яру та масових розстрілів євреїв Дніпропетровська. 

У прес-конференції взяли участь диригент, заслужений діяч мистецтв України Наталя Пономарчук, Другий секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні, директор Ізраїльського культурного центру В'ячеслав Смоткін, директор Українського інституту вивчення Голокосту "Ткума" і Музею "Пам'ять єврейського народу та Голокост в Україні" д-р Ігор Щупак.

Було анонсовано проведення 13 жовтня о 19:00 Вшанувального концерту Академічного симфонічного оркестру до 75-ї річниці трагедії у Бабиному Яру. Для гостей звучатимуть музичні твори Дмитра Шостаковича, Ернеста Блоха у виконанні симфонічного оркестру Дніпропетровської філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв Наталії Пономарчук. 
Перед початком концерту присутні матимуть можливість переглянути мобільну виставку Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» і Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума», присвячену історії Голокосту та трагедії Бабиного Яру.