Договір про співпрацю з Університетом митної справи та фінансів

26 травня Музей «Пам'ять єврейського народу та Голокост в Україні» підписав договір про співпрацю з одним із провідних вищих навчальних закладів України та нашого міста – Університетом митної справи та фінансів. Нині у стінах цього закладу навчаються понад 5 тисяч студентів з усіх регіонів нашої країни.

До речі, Університет має унікальний Музей митної справи з надзвичайно цікавими артефактами. На додачу – постійні виставки творів живопису та творів мистецтва, унікальна нумізматична колекція, а також зібрання уніформи митниць світу та ще багато цікавого. Надзвичайно вдячні за імпровізовану екскурсію Університетом та його Музеєм ректору д-ру Дмитру Олександровичу Бочарову, першому проректору, професору Віктору Васильовичу Ченцову, професору Костянтину Миколайовичу Колесникову та професору Олегу Вікторовичу Морозову.

Підписаний договір про співпрацю передбачає низку напрямів взаємодії. З найближчого, то вже цього літа студенти Університету проходитимуть музейну практику на базі Музею «Пам'ять єврейського народу та Голокост в Україні»; заплановано залучення наукових співробітників Музею та Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» до проведення лекційних занять для студентів Університету; проведення спільних освітніх та просвітницьких заходів; взаємодію у межах творення музейного простору Дніпра.