20 листопада проходив всесвітній щорічний "День єврейської освіти". Традиційно основні заходи проходили у Еврейському культурному центрі "Соломоніка" за підтримки Joint та у партнерстві з молодіжною організацією "Гілель". Серед освітніх заходів цього дня було заняття Недільного клубу, яке проводив директор Українського інституту вивчення Голокосту "Ткума" і Музею "Пам'ять єврейського народу та Голокост в Україні" д-р Ігор Щупак.

 Тема Недільного клубу була сформульована як "Перехресний діалог: питання і відповіді про Голокост". Під час заняття учасники клубу мали можливість задати питання на будь-які теми, пов'язані загалом з історією та трагедією Голокосту. Молодь, яка складала переважну частину учасників Клубу, особливо цікавили проблеми порятунку євреїв під час Другої світової війни та питання історичної пам'яті про Голокост, Голодомор та інші геноциди. Чому Митрополит Андрей Шептицький досі не визнаний Праведником народів світу, хоча він врятував близько 200 євреїв Західної України? Як нацистська пропаганда обгрунтовувала необхідність "остаточного вирішення єврейського питання"? Чи відрізнялося становище євреїв під час Другої світової війни на окупованих нацистами територіях Західної і Східної Європи? - учасники Недільного клубу взяли активну участь в обговоренні цих та інших питань.

Наприкінці заняття найактивніші представники молоді отримали у подарунок книги Інституту "Ткума", присвячені історії єврейського народу та Голокосту.